BLIJF IN BEWEGING

Met speciaal hierop afgestemde senioren therapie.

LEER ZELF DE APPARATEN GEBRUIKEN

Wij helpen u graag wegwijs te worden

HERSTEL VAN EEN OPERATIE

Met begeleiding op maat

BEHOUDT UW KRACHT

En voorkom klachten

WERK AAN UW HOUDING

En leer uzelf de juiste bewegingen aan

GA EEN STAPJE VERDER

En voel u top fit!

Senioren therapie

Als u ouder wordt, treden er veranderingen op in het menselijk lichaam, welke zich onder andere manifesteren bij bewegen. Vaak ontstaan deze veranderingen geleidelijk en merkt men dat bepaalde bewegingen of activiteiten lastig worden.

De spierkracht, coördinatie en mobiliteit van uw gewrichten nemen af, met als mogelijk gevolg pijnlijke spieren, stijfheid en problemen met de dagelijkse bezigheden. De fysiotherapeut heeft hier specifieke kennis van en houdt hier tijdens de behandeling rekening mee.

Waarom?

Fysiotherapie voor senioren kan u helpen om te zorgen dat u in gezond blijft voelen, ter voorkoming van én wanneer u last heeft van één of meer van onderstaande klachten:

  • Verminderde algehele conditie
  • Pijn in gewrichten en spieren
  • Moeilijkheden met lopen
  • Problemen met alledaagse handelingen zoals opstaan, aankleden
  • Minder spierkracht na een operatie, zoals een nieuwe heup of knie
  • Artrose

Bel ons voor een afspraak: 015 – 28 40 645 of mail

Onze behandelwijze

De fysiotherapeut inventariseert samen met u (en indien gewenst een familielid of begeleider) de klachten, waarna een behandelplan wordt opgesteld. We zullen u hierbij altijd zo actief mogelijk bij de behandeling betrekken.

Mogelijke behandelvormen zijn: oefenen, looptraining, begeleiden bij het gebruik van hulpmiddelen, losmaken van spieren en gewrichten. Ook kan bij u thuis bekeken worden hoe u het risico op vallen kunt verminderen en het dagelijks functioneren kunt vergemakkelijken.

De voordelen

Wist u dat een actief leven een positieve uitwerking heeft op bijvoorbeeld diabetes, dementie en osteoporose? Een uurtje doelgericht bewegen per week kan al voor een hele verbetering zorgen! U voelt zich energieker en kunt weer tegen een stootje. Naast actief zijn, is voeding ook erg belangrijk. Voor een fit en soepel lijf geven onze fysiotherapeuten u graag een passend advies.

© copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden aan HoornseHof – Geryszewski - druk- en zetfouten voorbehouden -
Geheimhouding en uw privacy zijn gewaarborgd en vinden plaats conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
Klik hier voor inzage in ons privacy beleid.

Design, fotografie en beheer door Vriesstijl