Onze praktijk

Op de Van Kinschotstraat Noord 69 in Delft

We nodigen u graag uit,

om een kijkje te komen nemen...

Onze praktijk heeft een binnentuin

centraal gelegen in het pand

Veel groen in de tuin

met een prachtig uitzicht vanuit de oefenzaal

Bij onze receptie

kunt u vragen stellen als u nog geen afspraak heeft staan.

Naast de receptie

is de gang naar de behandelruimtes

Rechts van de entree

vindt u de wachtruimte, met daarachter de oefenzaal

Onze vergaderruimte

bevindt zich recht boven de entree

Terwijl u wacht

kunt u aan de tafel heerlijk ontspannen wat lezen of drinken

Onze werkwijze blijft hetzelfde

zoals u altijd van ons heeft gekend...

Onze oefenzaal is open

voor al onze patiënten (gedurende openingstijden)

De beste apparatuur

en begeleiding die bij u past

Altijd ruimte om te parkeren

Met onze eigen parkeerplaatsen

Fysiotherapie Hoornse Hof

Toen we in 1986 startten met praktijk fysiotherapie HoornseHof – Geryszewski hadden we één duidelijke visie: fysiotherapie in zetten om zoveel mogelijk mensen te helpen het plezier in bewegen te laten hervinden. In de loop der jaren zijn we gegroeid in onze kennis, in het aantal werknemers en in het aantal nieuwe klanten.

Daarom werd het hoog tijd voor een volgende stap; verhuizen. Met onze nieuwe locatie op de Van Kinschotstraat Noord 69 in Delft hebben we alle ruimte om ons verder te kunnen ontwikkelen. Onze praktijk heeft voldoende eigen parkeergelegenheid en is volledig vrijstaand.

In het pand bevinden zich zowel de oefenzaal als de diverse behandel- en onderzoeksruimtes.

In onze praktijk werken wij vanuit de overtuiging dat bewust en goed gebruik van uw spieren en gewrichten in combinatie met een goede coördinatie essentieel is voor het goed functioneren van uw lichaam. Wij kijken bij de behandeling van klachten van het bewegingsapparaat naar de samenwerking tussen alle spieren en de volgorde waarin ze aanspannen en leggen niet alleen de nadruk op het vergroten van de spierkracht.

Uitgangspunt is het zo efficiënt mogelijk gebruik maken van uw bewegingsapparaat. Ook het herstellend vermogen van uw lichaam kan hierdoor sterk verbeteren: wanneer u weer op de juiste manier leert bewegen, geeft u uw lichaam de kans om te herstellen van klachten welke zijn ontstaan door bijvoorbeeld overbelasting.

Bekijk onze praktijk

Vanuit de centrale wachtruimte

heeft u vrij toegang tot onze oefenzaal

Met hoogwaardige apparatuur

kunt u op een veilige manier sterker worden

Voor iedereen

begrijpbaar en bruikbare apparatuur

Een apart toilet

is direct bij de oefenzaal aanwezig

Komt u ook?

we dagen u uit om topfit te worden!

Vanuit de centrale hal

heeft u toegang tot de verschillende behandelruimtes

Onze behandelruimte

voldoen aan de hoogste hygiënische standaards

We helpen u graag

om een oplossing te vinden voor uw klachten

Een aparte kamer voor echografie

om nog betere diagnoses te stellen

Wat wij doen

Bij aanvang van de behandelperiode brengen wij door middel van een vraaggesprek in kaart wat uw klachten zijn en wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn. Daarna voeren we het onderzoek uit, met veel aandacht voor de kwaliteit van de beweging. We stellen vast welke factoren uw herstel belemmeren.

Bij sommige klachten biedt echografie belangrijke toegevoegde informatie. Als de oorzaak van uw klacht bekend is, stellen we een behandelplan op wat geheel aansluit op uw situatie, waarbij persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding belangrijk zijn. Naast de technieken die de therapeut toe zal passen, wordt een beroep op uw eigen verantwoordelijkheid gedaan: actief oefenen, zodat u weer op de juiste wijze gaat bewegen. Onze trainingszaal en apparatuur staan de gehele revalidatieperiode gratis tot uw beschikking ook buiten de reguliere afspraken om. Dit geeft u de mogelijkheid om maximaal in uw eigen revalidatie te investeren.

De juiste oefeningen

Soms maken we gebruik van apparatuur die we in onze ruime oefenzaal hebben, veel oefeningen kunt u ook met klein materiaal thuis uitvoeren. Bij het oefenen kan echografie, als bio-feedback, directe informatie over het functioneren van de spieren leveren.

Omdat wij regelmatig onderling overleggen over behandelmogelijkheden (uw gegevens blijven daarbij anoniem), profiteert u van alle aanwezige kennis en ervaring in de praktijk.

Om onze kennis up to date te houden, volgen wij regelmatig (inter-) nationale cursussen en congressen.

Daarnaast geven wij lezingen en cursussen aan collega fysiotherapeuten die niet in onze praktijk werkzaam zijn.

Opleiders in echografie

Rychard H. Geryszewski en Karin Geryszewski – Admiraal zijn docenten echografie. Karin Geryszewski – Admiraal geeft daarnaast revalidatie cursussen. Vanuit het eigen opleidingsinstituut Fysus Communications geeft Rychard H. Geryszewski samen met Karin Geryszewski-Admiraal Master Class bijeenkomsten op de snijzaal van het Erasmus Medisch centrum Rotterdam. Deze activiteit kan in combinatie met scholing echografie van het bewegingsapparaat of in combinatie met scholing revalidatie.

Samenwerking met het Reinier de Graaf Gasthuis

Ten slotte draagt onze intensieve samenwerking met de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf Gasthuis (RDGG) en het Haga ziekenhuis bij aan de professionele kwaliteit van onze behandelingen. Rychard H. Geryszewski is sedert 2007 op dinsdag en vrijdag actief op de “one stop schouderpoli” van het Reinier de Graaf ziekenhuis Delft waar hij de echografie van schouder patiënten als kerntaak heeft in opdracht van orthopeden dr. M. Hoelen en dr. H. Verburg. Er zijn korte lijnen tussen praktijk Hoornse Hof en de orthopedie van het Reinier de Graafziekenhuis.

© copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden aan HoornseHof – Geryszewski - druk- en zetfouten voorbehouden -
Geheimhouding en uw privacy zijn gewaarborgd en vinden plaats conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
Klik hier voor inzage in ons privacy beleid.

Design, fotografie en beheer door Vriesstijl