EEN SECOND OPINION

Helpt je echt zeker teweten dat u de
juiste diagnose en behandeling kiest

WE TESTEN UW BEWEGING

En laten niets aan het toeval over

MET ECHOGRAFIE

krijgen we extra inzicht in uw situatie

WE METEN UW HOUDING

En controleren de bewegingen

MET VEEL ZORG

voeren we voorzichtig de metingen uit

Een second opinion

Twee paar ogen zien meer dan één. Bij onzekerheid over een diagnose of behandelplan, kan het verstandig zijn om in overleg met uw reguliere therapeut iemand anders naar uw klachten te laten kijken. Een second opinion dus. In Nederland heeft u als patiënt het recht om een second opinion aan te vragen.
Uw gezondheid is tenslotte het enige wat telt.

Bij Fysiotherapie Hoornse Hof zien wij regelmatig mensen met klachten, waarbij een incorrecte diagnose is gesteld met als gevolg een incorrecte behandeling. In de loop der jaren hebben we dan ook een goede reputatie opgebouwd aangaande een second opinion. Hierbij helpt het gebruik van echografie als aanvullend onderzoek. U zet uw behandelingen voort bij uw reguliere fysiotherapeut.

Waarom?

Er zijn verschillende redenen om een second opinion aan te vragen. Dit kan op allerlei momenten in de behandeling. Voorbeelden van situaties waarbij een second opinion te adviseren valt:

  • als aanvullend echografisch onderzoek gewenst én nuttig is.
  • wanneer uw behandeling niet het gewenste resultaat oplevert.
  • wanneer u meer zekerheid wilt over een diagnose voordat u een intensief behandeltraject in gaat.
  • op verzoek als intercollegiaal consult.

Bel ons voor een afspraak: 015 – 28 40 645 of mail

Hoe werkt het?

Heeft u behoefte aan een second opinion dan kunt u dat gerust met uw eigen behandelaar overleggen. Uw behandelaar kan u, net als uw huisarts, helpen met het vinden en benaderen van een andere deskundige.

In onze praktijk wordt een zorgvuldig onderzoek gedaan naar de oorzaak van klachten. Hierbij kijken we naar eventuele afwijkingen in bewegingspatronen om zo ook indirecte oorzaken aan te pakken. Wij maken gebruik van echografisch onderzoek om al of niet aanwezige weefselschade in beeld te brengen.

De voordelen

Het team van Fysiotherapie Hoornse Hof bestaat uit meerdere specialisten die onder één dak samenwerken. Een extra paar ogen is dus altijd dichtbij. Bij twijfel overleggen wij dan ook gerust onderling voor een kritische kijk op de stand van zaken. Uw gezondheid staat centraal.

Krijgt u dit vergoed?

Als fysiotherapie vergoed wordt vanuit uw aanvullende verzekering dan geldt dit ook voor een second opinion. Dit wordt door de zorgverzekeraar gezien als een zitting.

© copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden aan HoornseHof – Geryszewski - druk- en zetfouten voorbehouden -
Geheimhouding en uw privacy zijn gewaarborgd en vinden plaats conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
Klik hier voor inzage in ons privacy beleid.

Design, fotografie en beheer door Vriesstijl