MOTOR CONTROL TRAINING

Versterk uw diepe spieren

VINDT UW BALANS

én behoudt deze met de juiste spieren

HERKEN UW HOUDING

en leer om uzelf op tijd te corrigeren

MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

voorkomen we verkeerde bewegingen

LEER UW CORE MUSCLES KENNEN

en maak uzelf sterker dan ooit

OEFENEN WANNEER U HET WILT

ook eenvoudig thuis uit te voeren

Motor control training

Al 15 jaar zijn wij vertrouwd met het implementeren van motor control trainingen binnen ons behandelplan.

Wat houdt dit nu in? Het betekent oa. dat we leren om de compensatie strategieën ( smokkel trucjes) die iemand heeft opgebouwd, om die weer terug te trainen naar de oorspronkelijke juiste aansturing.

We gebruiken hierbij veel feedback: visuele feedback zoals spiegels, tast, echo feedback en de juiste cuing ( geven van de juiste aanwijzingen).

Motor control training is eigenlijk een trainings systeem met veel sensomotoriek, waarbij vooral het diepe spiersysteem de meeste aandacht krijgt. Dit diepe spiersysteem zorgt voor een goede stabiliteit en dit train je niet op absolute kracht met zware gewichten.

Bel ons voor een afspraak: 015 – 28 40 645

Krachtig en blessurevrij blijven

Door motor control trainingen kun je krachtig worden en blessurevrij blijven, doordat de taakverdeling binnen de spiergroepen genormaliseerd wordt. Het trainen van kracht met gewichten wordt daarna veiliger, omdat het diepe spiersysteem optimaal alle gewrichten kan positioneren.

Hypermobiliteit

Heeft u in mindere of meerdere mate last van hypermobiliteit in combinatie met pijnklachten, dan kunt u veel baat hebben bij motor control trainingen. Door uzelf bewust te maken van de juiste bewegingen en houdingen is het mogelijk om klachten geleidelijk aan te verminderen.

Alles begint met uw houding

Wij besteden veel aandacht aan uw houding. Staan alle gewrichten in de juiste stand ten opzichte van elkaar? Als dit het geval is, dan kost bewegen minder energie en klopt de biomechanica.

Voordelen voor sporters

Ook voor sporters is motor control training belangrijk. De juiste techniek en coördinatie hebben en economisch omgaan met de beschikbare energie levert grotere prestaties op en helpt u als sporter om het volgende niveau te bereiken.

© copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden aan HoornseHof – Geryszewski - druk- en zetfouten voorbehouden -
Geheimhouding en uw privacy zijn gewaarborgd en vinden plaats conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
Klik hier voor inzage in ons privacy beleid.

Design, fotografie en beheer door Vriesstijl