LAGE RUGKLACHTEN

zijn vaak met enkele behandelingen te verlichten

WERKT UW LICHAAM EVEN NIET MEE?

Wij helpen u graag uw mobiliteit terug te krijgen

ECHOGRAFIE ALS DEEL VAN ONZE DIAGNOSE

Om het best mogelijke behandelplan op te stellen voor uw lichaam.

LAST VAN UW NEK?

Wij combineren specialismen bij onze behandelingen

BEGELEIDING VAN OEFENINGEN

die zonder te veel moeite of kosten ook thuis te doen zijn

LAST VAN AANHOUDENDE KLACHTEN?

wij kunnen u vertellen waar deze vandaan komen

WEER OP KRACHT KOMEN

met een ruime keuze uit apparatuur in de oefenzaal

WERKT U VEEL ACHTER EEN SCHERM?

Wij helpen u om uw houding te corrigeren en klachten te voorkomen

De Fysiotherapeut

Uw lichaam is een indrukwekkend goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar u dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt, als het lichaam even niet meewerkt. De fysiotherapeut is dé deskundige op het gebied van het menselijke bewegingsapparaat.

Wij weten als geen ander hoe we u kunnen helpen. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook ter preventie om ergere klachten te helpen voorkomen. Omdat ieder lichaam uniek is helpen we u te zoeken naar de oorzaak van uw specifieke probleem in plaats van uit te gaan van een algemene behandeling. Zo vinden we altijd een oplossing die aansluit op uw werk, uw sport en uw fysieke gesteldheid.

Bel ons voor een afspraak: 015 – 28 40 645 of mail

Voor wie?

  • Als u niet goed kunt bewegen
  • Als u niet durft te bewegen
  • Als u meer moet bewegen
  • Als u moeite heeft met bewegen

Fysiotherapie kan ingezet worden voor iedere leeftijd. Van kinderen tot senioren, van klein tot groot.

Door wie?

Onze teamleden Karin Geryszewski – Admiraal , Rychard H. Geryszewski, Dion de Lijser, Melvin de Moed, Evi van Wettum en Cora van Zwet – Bijl zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten en helpen u graag zodat u (weer) op een gezonde en veilige manier kunt bewegen.

Onze behandelwijze

In de praktijk wordt een zorgvuldig onderzoek gedaan naar de oorzaak van klachten. Hierbij kijken we naar eventuele afwijkingen in bewegingspatronen om zo ook indirecte oorzaken aan te pakken. Wij maken gebruik van echografisch onderzoek om eventuele weefselschade te bevestigen of uit te sluiten.

De behandeling kan verschillende doelen hebben: bijvoorbeeld het verbeteren van uw bewegend functioneren, het in stand houden ervan en het voorkomen van nieuwe klachten.

Indien nodig zullen we u ook begeleiden om met een beperking te leren leven en helpen om uw werk of huishoudelijke taken te kunnen hervatten. Kunnen wij u niet behandelen dan wordt er contact gezocht met uw huisarts of verwijzend specialist om te overleggen over een andere oplossing.

Echte specialisten

Ons werk is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten die worden vertaald naar de praktijk. Leden van ons team volgen jaarlijks meerdere internationale congressen om de kennis op het hoogste niveau te houden. Onderling delen we onze kennis zodat we deze collectief kunnen toepassen.

Al onze specialisten hebben de studie fysiotherapie afgerond en staan ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en zijn lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapeuten), Nederlandse Vereniging Manuele Therapie en de Nederlandse Vereniging Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg.

© copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden aan HoornseHof – Geryszewski - druk- en zetfouten voorbehouden -
Geheimhouding en uw privacy zijn gewaarborgd en vinden plaats conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
Klik hier voor inzage in ons privacy beleid.

Design, fotografie en beheer door Vriesstijl