• KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Openstaande vacature manueel therapeut en/of sportfysiotherapeut

Voor onze praktijk HoornseHof – Geryszewski Fysiotherapie in Delft zoeken wij een ambitieuze collega m/v voor de vacature manueel therapeut en/of sportfysiotherapeut voor 28 tot 32 uur per week.

Het werkgebied betreft met name orthopedische klachten, sportblessures, echografie en motor control training.

Wij zoeken iemand die beschikt over een kritische, onderzoekende houding ten opzichte van reguliere behandelmethoden en die zich graag verder wil ontwikkelen in een uitdagende werkomgeving.

Als nieuwe collega verwachten we van jou een teamgerichte instelling. Je zult nauw samenwerken met collega’s, die ieder een eigen specialisatie hebben ontwikkeld. Wij werken in een team, waarvan de leden goed op elkaar zijn ingespeeld en hun expertise met elkaar delen. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg voor onze patiënten vinden wij erg belangrijk.

Onze praktijk HoornseHof – Geryszewski Fysiotherapie is een toonaangevende praktijk in de regio. Er is een nauwe samenwerking met de non-stop Schouderpoli van de afdeling Orthopedie van het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft. Verder zijn wij betrokken bij het opzetten van het Schoudernetwerk in de regio Randstad-West (SNRW) en verzorgen wij opleidingen op het gebied van Echografie en de cursus Control over Motor Control (Fysus opleidingen).

Kom jij ons versterken?

Voor meer informatie kun je mailen of bellen met Karin Geryszewski- Admiraal of Rychard Geryszewski info@hoornsehof.nl, telefoonnummer: 015 284 064 5 

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je sturen aan info@hoornsehof.nl

© copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden aan HoornseHof – Geryszewski - druk- en zetfouten voorbehouden -
Geheimhouding en uw privacy zijn gewaarborgd en vinden plaats conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
Klik hier voor inzage in ons privacy beleid.

Design, fotografie en beheer door Vriesstijl